Dag 1, äntligen startar jag!

Då jag redan tagit proverna så ringde jag läkaren för att ändra telefontid till idag så jag kan starta upp så fort som möjligt. Så istället för 3 mars som startdatum blir det 25 februari, underbart!
 
Började dagen med att inhandla Propyless, nozoil, ögondroppar och A-Derma exomega lotion (sammanlagt 471 kr) . Dessa produkter har jag läst mig till på bloggar m.m att de kan vara användbara under kuren och kör på det jag läst mest och bäst om. Efter lunch ringde läkaren och för en stund sedan var jag och hämtade första boxen Isotretinoin.
 
Jag kommer börja med 20mg/dag i en vecka, nästa vecka går jag upp till 30mg/dag och håller mig till det fram tills nästa besök hos läkaren som hon skulle boka in om ca 6 veckor.
 
Vilken tur att Isotretinoin ingår i högkostnadsskyddet, bara första boxen kostade mig 987:- och då är det bara boxen med 20mg då de inte hade 10mg inne som jag också skulle köpt med mig idag.
 
Nu får jag väl skriva här om ett par dagar om det hunnit hända något, annars lägger jag ut oavsett om någon vecka. 
 
 
 
 

perfekthy.blogg.se

En blogg jag startade när jag skulle börja äta Isotretinoin, nu är kuren slut och jag kommer förmodligen inte uppdatera särskilt ofta nu, men vi får se! Här får du se bilder under kurens gång samt lite tips på produkter.

RSS 2.0