Nästan 3 månader efter avslutat kur

Man glömmer snabbt bort bloggen då man helt plötsligt inte tänker på sin hy lika ofta som förr. Innan var man ju mer eller mindre besatt och tänkte på hur hyn såg ut hela tiden, nu kan jag istället se mig i spegeln och tänka på att jag borde noppa ögonbrynen eller något istället för det finns då inga finnar att klämma. Men av en händelse gick jag in och såg att det kommit in lite nya besökare, så då får jag väl bjuda på ett nytt inlägg!
 
 
 
 
 
Huden ser alltså betydligt mycket bättre ut än när jag startade i februari! Sen är det inte den skarpaste kameran så visst har jag ärr och inte porslinshy, men jag är extremt nöjd med resultatet! Jag går utan smink nästan jämt, jobbar på kontor och börjar väldigt tidigt så det är underbart att inte känna sig tvingad att dölja sig under massa spackel. Sen är det ju fantastiskt kul att kunna sminka sig riktigt snygg om helgerna, och att sminket sitter där det ska samt att man inte behöver 2kg concealer för att dölja finnar. Peppar peppar, men jag har inte haft en enda finne på 4-5 månader, inte ens vid mens!!! Har dock vid menstider fått knottror/plitor i pannan men som försvunnit efter 3 dagar av sig själv, så det är inget som stört mig.
 
Ska se till att få någon bild i solljus med nya telefonen som har bättre kamera, är dock lite skraj för sååå kul är det inte att se alla ärr och ev rodnader så skarpt och nära, men ska försöka komma ihåg att göra det snart. Btw är jag givetvis osminkad på alla bilderna jag lagt upp här på bloggen, men det kanske är självklart.
 
 
 
 
 
 
Ovan ser ni en bild på mina dagliga hudvårdsprodukter, som jag haft senaste 6 månaderna eller så. Håller mig fortfarande till naturllig hudvård, ev någon mask då och då med lite syra i men vardagligt är det naturligt som gäller för mig. Mitt viktigaste tips oavsett produkter när man har en problemhy är NY HANDDUK VARJE KVÄLL, det blev mycket tvätt i början tills jag köpte mig 20 tvättlappar av härlig frotté som jag viker snyggt och lägger i en korg, lite spa-känsla faktiskt =) Ett annat måste om man har aggresiv akne är att byta kuddfodral oftare än vanligt!
 
Här får ni lista med det jag använder och vart jag köper det:
 
 
Jag börjar med att tvätta ansiktet med Lavera 2-in-1 cleansing milk 88:- (svinbilligt ju!) på kvällen endast! Morgonen tar jag bara vatten och splashar i ansiktet, skrubba in med handduk utan var försiktig. 1 förpackning räcker i ca 2-3 månader
 
Sedan tar jag en bomullsrondell med MEs "uppfriskande hudlotion" (ansiktsvatten alltså) det köper jag på hälsokosten i stan för 285:- kolla runt så hittar du säkert någon återförsäljare av Marja Entrich. Ansiktsvattnet neutraliserar ph-värdet i hyn. Kan även ta ner på halsen och dekolletaget/bröstet. Detta ansiktsvattnet är också drygt, håller ca 3 månader
 
Sedan kommer ett serum Green People Hydrating Firming Serum  170:- som känns rikgit bra, huden stramar till sig på ett skönt sätt. Även denna på ansikte hals och dekolletaget/bröstet. Just detta serum är hyfsat ny i min rutin, men har haft den i ca 1 månad och den är långt ifrån slut.
 
Sedan använde jag Green People Firming Eye Gel på morgonen och Green People Rejuvenating Eye Cream 117:- /st man måste ju ta hand om den tunna huden runt ögonen och försöka förhinda rynkor i tid. Dessa tar slut efter ca 1½-2 månader.
 
Sist kör jag på Maria Åkerbergs face lotion 249:- som är riktigt dryg och superhärlig på huden, den smörjer jag såklart också på ansikte hals och dekolletaget/bröstet. Jag köper den stora tuben (100ml) och den räcker i evigheter, 3 månader ungefär (och då smörjer jag ändå bröstet också!).
 
 
Alla länkarna jag skrivit upp har fri frakt. På naturismo.com står priserna i pund men priserna jag skrivit är ungefärligt översatt till SEK. Förr kostade mina så kallade mirakelprodukter mellan 400-700:- styck och hjälpte ändå inte huden något märkvärdigt, det är FANTASTISKT att ha hittat produkter som min hy mår bra utav och som inte kostar skjortan! Nu kan jag unna mig en ansiktsbehandling var tredje månad med ett stort leende. Ett tag använde jag mycket MD formulation, Jan marini, Peter Thomas Roth osv, men jösses vad plånboken och huden mår bättre utav det jag använder nu =) Känns som alla dessa produkter med all syra i kan bli för mycket för huden.
 
Vore kul om någon kommenterade någon gång också, om någon har frågor eller så =)

perfekthy.blogg.se

En blogg jag startade när jag skulle börja äta Isotretinoin, nu är kuren slut och jag kommer förmodligen inte uppdatera särskilt ofta nu, men vi får se! Här får du se bilder under kurens gång samt lite tips på produkter.

RSS 2.0