6 månader sedan kurens slut

Fick en kommentar på ett inlägg och blev då påmind om att jag har en blogg haha. Som jag skrivit tidigare så glömmer man av hyn och problem man haft när man inte längre har dom. Jag kollade igenom bilderna som jag postat tidigare och jag känner inte igen mig själv alls. Vad vacker jag blivit! -och van vid det. Underbart! Min självkänsla har blivit så himla mycket bättre och jag kan ärligt vakna på morgnarna och känna mig riktigt fin när jag kollar i spegeln. Jag har aldrig varit snygg nyvaken förut haha! Alltid röda blossande finnar och rödmosig i ansiktet.
 
Kan säga att jag fortfarande använder samma produkter som i förra inlägget. Har införskaffat en ansiktsmask från ME också som riktigt dammsuger mina porer. Jag tror jag kan ha haft 3-4 små finnar sedan augusti varav de 2 senaste förmodligen var pga stress och för mycket snabbmat. Annars är min hy väldigt fin och ärren läker för var dag som går. 
 
Jag kan tillägga att jag började använda en hård olivtvål i duschen istället för alla duschkrämer man annars har, och smörjer in mig med kokosolja efteråt. Jag kör naturligt från topp till tå när det gäller huden. Läpparna och håret kör jag också eko och naturligt, köpt på naturisimo el hälsokost. Jag fick finnar på ryggen/axlarna under kuren och började därför använda naturligt schampoo/balsam och har kört på det sen dess. Finnarna på rygg/axlar försvann rätt snabbt efter det. 
 
Jag funderar på att posta lite bilder vid 1års dagen (1 år sedan jag började), 25 februari, ska se till att fota lite bilder så får ni se hur jag ser ut nu. Rätt samma som sist foto haha men kanske lite mer närbilder eller så =) Ha det så gott ni där ute och kämpa på! Försök att alltid vara positiva och känn inte efter så mycket gällande biverkningar, smörj smörj smörj!

perfekthy.blogg.se

En blogg jag startade när jag skulle börja äta Isotretinoin, nu är kuren slut och jag kommer förmodligen inte uppdatera särskilt ofta nu, men vi får se! Här får du se bilder under kurens gång samt lite tips på produkter.

RSS 2.0