Lite biverkningar

Har nu förstått att jag stött på lite biverkningar ifrån isotretinoin tabletterna, men det tog en stund innan jag förstod att de var det. Jag hade som träningsvärk i höger käke, kunde inte komma på att jag tuggat något segt eller borde ha träningsvärk / dragit ut musklerna. Det pågick en vecka ungefär och ungefär samtidigt som det slutade började jag få rätt ont i ryggen. som träningsvärk i hela ryggraden och väldigt stel i muskler och leder. 
 
Det är helt hanterbart alltså så jag klagar inte så mycket, men ville ändå nämna det. Idag var mina ögon och näsa lite torra också så jag tog ögondroppar och nozoil. Det funkar kanonbra. Annars är allt bra! Hyn är på bättringsväg och blir just nu bättre och bättre för var dag som går. Huden i ansiktet är inte så torr alls nu faktiskt, använder jojobaolja samt fuktkräm varje morgon och kväll. Det verkar balansera rätt bra. Bara läpparna som fortfarande kan vara fnasiga men aldrig spruckna eller svidande tack vare rosen seriens läpp balsam.

perfekthy.blogg.se

En blogg jag startade när jag skulle börja äta Isotretinoin, nu är kuren slut och jag kommer förmodligen inte uppdatera särskilt ofta nu, men vi får se! Här får du se bilder under kurens gång samt lite tips på produkter.

RSS 2.0